Daisy Technology в БГ сайт на годината

Daisy Technology в БГ сайт на годината

В Бранд и реклама

Наскоро приключих и пуснах в обръщение сайтът на най-големия производител на касови апарати и електромери в Източна Европа – Daisy.bg. Той беше може би еднакво важен за мен и за компанията, защото още от концепцията, го бях замислил като кандидат за титлата БГ Сайт на годината 2014.

С радост обявявам, че записването за участие в престижния конкурс вече приключи. В категорията, в която участва сайта на Daisy Technology има красиви сайтове на големи компании, с които ще е интересно да премерим сили. Сред тях са сайтовете на ВЕРЕЯ, Studio X, K-exress, Black Ram и т.н.

Радвам се, че след толкова години, и мое произведение ще се бори „с големите“, както се казва. Надявам се сайтът на Daisy Technology да бъде излъчен като номинация.

Ако искате, можете да подкрепите кандидатурата на Daisy Technology в надпреварата за гласа на публиката на този линк: http://bgsite.org/votepublic/

За Гергин Борисов

+359 877080887

Здравейте, аз съм Гергин Борисов, на 24 години от София и се занимавам с уеб и лого дизайн, предпечат и отскоро - с блога си. Занимавам се с дизайн от 2006та година насам, като преди това (от 2004та) работех в сферата на предпечата с баща ми, фотографът Александър Борисов.