Ново в блога от категория Размисли

Първа публикация в webcafe.bg

За никого не е тайна, че съм дизайнер през деня, а вечер се превръщам в безапелативно отдаден на правдата деец на гражданското общество. „Спаси метрото“ – създадената от мен гражданска инициатива е всичко за мен.

Ново в блога от категория Бранд и реклама

Daisy Technology в БГ сайт на годината

Наскоро приключих и пуснах в обръщение сайтът на най-големия производител на касови апарати и електромери в Източна Европа – Daisy.bg. Той беше може би еднакво важен за мен и за компанията, защото още от концепцията, го бях замислил като кандидат за титлата БГ Сайт на годината 2014.

Ново в блога от категория Бранд и реклама

Как се прави реклама

В днешно време е трудно да накараш хората да запомнят продукта ти. Потока информация, който облива всички ни е толкова обширен и бурен, че всяка реклама, която не изпъква с нещо, остава забравена.

Ново в блога от категория Бранд и реклама

Метрото е моята страст

Преди време, в рамките на дискусия в Световния форум за цивилна и транспортна инфраструктура, създадох схема на метрото, която е приложима за употреба в тясното пространство над вратите на метровлаковете. Подобно на всички схеми, които публикувам в дискусиите, и тази беше публикувана под Creative Commons лиценза.

Ново в блога от категория HTML и CSS

CSS position

CSS е много силен инструмент за уеб дизайнера. Той е като четката за художника и като длетото за скулптора. Днес ще се запознаем със свойството position. То е онова магическо свойство, което ни позволява да разместваме елементите в дизайна си, да ги позиционираме и да създаваме взаимоотношения между тях.