Схема на IG Designers в книга на инж. Братоев

Схема на IG Designers в книга на инж. Братоев

В Размисли

Днес бях на среща с инж. Стоян Братоев, във връзка с гражданската инициатива „Спаси метрото“. Както знаете, инициативата се занимава с посредничество между гражданското общество и общината по проблемите с експлоатацията, проектирането и строителството на Софийското метро. На нея ми подариха подписан лично от инж. Братоев, екземпляр от новата му книга, разкриваща актуална информация за тенденциите в проектирането на Софийското метро – „СОФИЙСКИ МЕТРОТРАСЕТА – реалности и перспективи“. В нея е добавена моята схема, обясняваща как ще е организирано движението на съставите след пускането на Втори метродиаметър на 31.09.2012 г.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тъй като разработващите съдържанието бяха пропуснали да допълнят името ми под схемата, използвана в презентационните им материали, книгата и изложбата, която краси пл. Независимост близо месец, се свързах с ПР-ът на „Метрополитен“ ЕАД и поисках, като компенсация, да получа книгата, подписана лично от инж. Братоев.

Щом се прибрах вкъщи побързах да документирам този важен момент, като прекъсна ученето на съквартиранта си, който утре има държавен изпит по право (стискам ти палци!) и го накарам да ме снима с придобивката. Снимките ми с книгата за метрото и схемата ми, можете да видите във Фейсбук страницата на IG Designers.

Лично за мен, да се добави мой дизайн в толкова отговорно издание, е признание. Признание, че мога и трябва да се гордея с произведенията си.

Обичайте се и лека нощ.

За Гергин Борисов

+359 877080887

Здравейте, аз съм Гергин Борисов, на 24 години от София и се занимавам с уеб и лого дизайн, предпечат и отскоро - с блога си. Занимавам се с дизайн от 2006та година насам, като преди това (от 2004та) работех в сферата на предпечата с баща ми, фотографът Александър Борисов.